Akademik Kurul Toplantısı (13.03.2024)

Dekanımız Prof. Dr. Kani ARICI başkanlığında; fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve diğer akademik personelin katılımıyla 13.03.2024 tarihinde saat 15:00'te Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda, genel bir durum değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca bölümlerin işleyişleri ve akademik süreçlerin aksamaması adına alınması planlanan önlemler konuşuldu.
Fakültemizin akademik performansının yanı sıra dersliklerinin durumu, su-enerji tasarrufu ve geri dönüşüm konuları da ele alındı.
Toplantı, akademisyenlerimizin öneri ve görüşlerlerini ifade ettikleri dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Fakültemizin akademik performansının yanı sıra dersliklerinin durumu, öğrenci danışmanlıkları, su-enerji tasarrufu ve geri dönüşüm konuları da ele alındı.