Fakültemizde 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Fakültemizde 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Rektörlük konferans salonunda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Dekan Prof. Dr. Kani Arıcı, fakültemizin akademik ve idari personelleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz öğrencilerin anılması ile başlayan törende bir konuşma gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Kani ARICI, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Dereceye giren öğrencilerimize plaket ve başarı belgelerinin takdim edilmesi ile devam eden program, kep atma töreni ile sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024