Üniversitemizde "Günümüzde Topolojinin Hayata Etki ve Katkıları" E-Semineri Verildi

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Matematik Topluluğu tarafından düzenlenen “Günümüzde Topoloji’nin Hayata Etki ve Katkıları” isimli e-seminer, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal TAŞ’ın sunumlarıyla ve Dr. Öğr. Üyesi Hande Poşul’un yönlendiriciliği ile gerçekleştirildi.

Geçmişten günümüze Topolojinin dış dünyamız üzerindeki etkilerine değinerek konuşmasına başlayan TAŞ, Topolojinin nasıl ve hangi problem ile ortaya çıktığını anlatarak Matematiğin alt dallarındaki önemine dikkat çekti.

Topolojinin kullanım alanlarından  bahsederek konuşmasına devam eden TAŞ, bu bağlamda çeşitli görsellerle sunumunu tamamladı.

E-Seminer, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.