Fakültemizde Tanışma Toplantısı Yapıldı (29.12.2022)

24.11.2022 tarihinde Fen Fakültesi Dekan vekilliği görevine başlayan Prof. Dr. Kani ARICI başkanlığında, akademik ve idari personelimizin katılımıyla tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Kani ARICI öncelikle Fen Fakültesinde görevli akademik ve idari personelle tanışmaktan çok memnun ve mutlu olduğunu söyledi. Toplantıda personel memnuniyetinin ve uyumunun önemine işaret edilirken, personelin kendilerini tanıtmasının ardından dilek, öneri ve başarı temennileriyle toplantı sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024