Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

2023-2024 akademik yılının sona ermesini ve mezunlarımızın yeni bir hayata adım atmalarını büyük bir coşkuyla kutladığımız fakültemiz mezuniyet töreni, Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım, Dekan Prof. Dr. Kani Arıcı, fakültemizin akademik ve idari personelleri, mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden öğrencimiz Birsen KANATLI da anıldı. Ardından Dekan Prof. Dr. Kani Arıcı bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.

Dereceye giren öğrencilerimize plaket ve başarı belgelerinin takdim edilmesiyle tören devam etti. Coşkulu kep atma töreni ile sona eren mezuniyet törenimizde, mezun öğrencilerimiz bu özel günü aileleri ve sevdikleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024