Akademik Kurul Toplantısı (18.10.2023)

Dekanımız Prof. Dr. Kani ARICI başkanlığında; fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve diğer akademik personelin katılımıyla 18.10.2023 tarihinde saat 14:30'da Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, genel bir durum değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca bölümlerin işleyişleri ve akademik süreçlerin aksamaması adına alınması planlanan önlemler konuşuldu.
Dönem içerisinde yapılması planlanan bilimsel ve kültürel etkinliklerin yanı sıra dersliklerinin durumu, su tasarrufu ve geri dönüşüm konuları da ele alındı.
Toplantı, akademisyenlerimizin öneri ve görüşlerlerini ifade ettikleri dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024