Akademik Kurul Toplantısı (12.07.2023)

Dekanımız Prof. Dr. Kani ARICI başkanlığında; fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve diğer akademik personelin katılımıyla 12.07.2023 tarihinde saat 14:30'da Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, genel bir durum değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca bölümlerin işleyişleri ve akademik süreçlerin aksamaması adına alınması planlanan önlemler konuşuldu.

Toplantı, akademisyenlerimizin öneri ve görüşlerlerini ifade ettikleri dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024