Erasmus Kapsamında Dr. Saulius Mickevicius Tarafından Hidrojen Enerjisi Teknolojileri Konulu Seminer Verildi

Erasmus kapsamında Litvanya Vytautas Magnus Üniversitesi'nden Dr. Saulius Mickevicius, Fizik Bölümü'ne 3 günlük bir eğitim ziyareti gerçekleştirildi. Fizik Bölümü öğrencileriyle ve öğretim üyeleriyle temasta bulunan Dr. Saulius Mickevicius "Hidrojen Enerjisi Teknolojileri" konulu bir seminer verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer, Erasmus olanakları ile ilgili soru cevap faslıyla sona erdi.