İTBF Yönetiminden Dekan Prof. Dr. Kani ARICI'ya Hayırlı Olsun Ziyareti (12.01.2023)

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi yönetiminde bulunan Dekan Prof. Dr. M. Fatih KANTER, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Osman TAŞKIN, Dr. Öğr. Üyesi Metin Gani TAPAN ve Fakülte Sekreteri Alper KILIÇASLAN, Fen Fakültesi dekanlığına atanan Prof. Dr. Kani ARICI’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Kani ARICI; nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerini sundu.