Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nden Dekan Prof. Dr. Kani ARICI'ya Hayırlı Olsun Ziyareti (12.01.2023)

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün değerli akademisyenleri Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kani ARICI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Görüşmede öğrenci ve araştırma laboratuvarlarının kullanımının yanı sıra eğitim-öğretim faaliyetleri konuları üzerinde duruldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Kani ARICI; nazik ziyaretleri için akademisyenlere teşekkürlerini sundu.